Ferma KapriFlor…​

                                                                                     …un vis devenit realitate…?

     “Daca nu ai vise, nu ai ce realiza!!!” – imi spunea bunica mereu, cand eram  doar un copil.  Pot sa spun ca de mic am inceput sa visez. Visam ziua in care voi avea propria mea ferma. “De ce tocmai capre?”- intreaba majoritatea. Capra este vaca omului sarac – spune proverbul, si totusi laptele de capra e greu de gasit si foarte benefic organismului.
Atasamentul si iubirea fata de animale, cunostintele sumare despre produsele de capra, dorinta de a face ceva intr-o lume in care alimentele fast-food castiga teren, m-a indemnat sa fac primul pas: impreuna cu familia am cumparat primele capre si am inceput sa ne documentam despre tot ce inseamna capre si produse de capre.

Ferma KapriFlor s-a infiintat in anul 2012 (in com. Mociu), dupa 4 ani de activitate ne-am mutat mai aproape de clientii nostrii, in Satu Lung, com. Chinteni, la aproximativ 15 km de Cluj. Ne ocupam cu cresterea caprinelor, productia de lapte fiind distribuita direct la clienti. In momentul de fata avem un efectiv de 50 de capre. ​

     Oferim clientilor lapte crud de capra, ambalat in PET-uri noi, sigilate, carne de ied, precum si branzeturi. (in limita stocului disponibil) Produsele noastre nu contin conservanti, livrarea se face in conditii optime.​

     Sezonul de distributie incepe in primavara (luna mai), pe perioada verii caprele sunt permanent pe pasune, fiind hranite natural. Din luna octombrie incepe perioada de gestatie, perioada in care NU distribuim lapte.

     ​Nu pot sa spun ca mi-am realizat visul, dar am pornit pe un drum spre acest vis… Am pornit impreuna cu primii clienti, carora le multumesc pe aceasta cale, ca au avut incredere in noi.

 

Facebook           ProdusLocal

    Despre noi…

Lapte de capra livrat la domiciliu in Cluj Napoca si Floresti – by Stiu365

KapriFlor – va ofera lapte si branza de capra – by Fabricatinro

KapriFlor, business-ul cu lapte de capra de la Cluj – by Agroteca